VÅR UTBILDNINGSPLATTFORM


"Kajakcertifikatet" har designats för att utveckla kompetenta och trygga paddlare. Plattformen byggs upp av ett grundblock som består av grundkurser och en certifieringskurs samt efterföljande specialistkurser.


All utbildnig sker med hjälp av individuell anpassning för att passa alla kursdeltagare oberoende av förkunskaper och erfarenheter. Grundkurserna bygger på en kurs-pm (vattenbeständigt A5-format) som ger stöd och vägledning för den fortsatta individuella träningen.


Mellan varje kurs i grundblocket rekommender vi att deltagarna bedriver egen träning under cirka 10 timmar för att befästa kursinnehållet. För att underlätta dokumentationen av den egna träningen har vi tagit fram en loggbok som följer strukturen för "Kajakcertifikatet"


Läs mer om kursinnehållet i vår webbshop.

 

OM OSS


Vi som jobbar på Sandhamns kajakskola har utvecklats genom bra instruktörer och många timmar i kajak, under mycket varierande förhållanden.


Det har utvecklat förmågan att leda och lära ut och vi är  passionerade av att  förmedla våra erfarenheter till dig som kurs- och turdeltagare.

KONTAKT


Vid Fläskbergets badstrand


08 571 530 82

info(at)sandhamnskajakskola.se

Box 175

130 39 Sandhamn

N 59° 17,326´  E 18° 54,439´E.


Copyright 2019 © All rights reserved Sandhamns kajakskola